maanantai 11. tammikuuta 2016

#60 Inspired by a flag

Jälleen kerran haastekynsiä ja aivan epäonnistuneet yksilöt, jotka kynsillä olivat tasan sen kuvanoton ajan valmistumisen jälkeen... Brittilippua lähdin hakemaan, värikombinaatiosta ihan tykkäsin, mutta toteutus meni metsään, kun siveltimet ja dottingtoolit eivät meinanneet pysyä käsissä ja epätoivoiset pelastusyritykset liukuvärin töpöttelyn muodossa eivät auttaneet. Lippukuviot olivat ihan ok, kunnes lisäsin pinkit raidat - tilanne vain paheni itsessään ihan kivan kuultavan valkoisen Sally Hansenin lakan jälkeen. Ei vaan toiminut. Mutta näin tällä kertaa, seuraavat haastekynnet menestyivätkin sitten jo hieman paremmin!
Käytetyt lakat:
technic; N14 clear
Sally Hansen; 330 Pedal to the Metal
Chit Chat
H&M; white tip coat
Sally Hansen; 600 White Beaches

7 kommenttia:

 1. Aina ei onnistu! Mun mielestä noi punaiset liukuvärjäykset ovat silti nätit. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Ne olivatkin ainoa osa lakkausta, josta edes jokseenki tykkäsin - ehkäpä toteutan saman joidenkin muiden kynsien kanssa :)

   Poista
 2. Välillä käy näinkin! Idea sulla oli kuitenkin tosi kiva, nuo värit on meinaan ihanat yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Väriyhdistelmä ois ollut söpö, mut toteutus ei toiminut. Ehkä sit ensi kerralla! :D

   Poista
 3. Wouu kahdessa ylimmässä kuvassa nuo liukuvärjäykset näyttää mustapunaisilta (ilmeisesti sitä eivät kuitenkaan olleet?) mutta näyttää aivan ihanalta O.O Ihan vasta ostin itelle meikkisieni kun tajusin että ne ei tosiaan oo kertakäyttöisiä! Pitääpä joskus kokeilla tuota väriyhdistelmää kunhan nämä pakkaset hellittää ja ilma kostuu niin paranee nämä kynnetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkillä ja tuolla sally hansenin sinisenharmaalla on tehty nuo liu'ut :) Itsekin tykkäsin niistä tosi paljon! Ja joo, meikkisieniä voi pestä jos meikeille käyttää ja kynsijutuissa vaan leikkaa uuden pinnan esille lakan alta. Ei ne paljon maksa ja itellä ainakin tulee käytettyä koko rahan edestä :D

   Poista
  2. Niin itekki tajusin sen leikkamisen :)

   Poista