tiistai 5. tammikuuta 2016

#59 Uutta vuotta!

Heipsan taas pitkästä aikaa! Blogi on ollut viime viikot vähän taka-alalla. Joulun aika kului sairastaessa sohvan pohjalla, eikä kynsien lakkaaminen ollut ekana mielessä, kun kuume huiteli 39 asteen paremmalla puolella... Uutta vuotta lähdin vaihtamaan ystäväni kanssa Tukholmaan ja sielläkin mentiin mahdollisimman simppelillä lakkauksella. Nyt kummiskin olen taas elävien kirjoissa ja yritän aktivoitua tämänkin harrastuksen kanssa!
Onkin siis aika palata 31 päivän haasteeseen (joka ei tunnu loppuvan koskaan :D) ja inspiraation lähteenä tällä kertaa taide. Musiikkihan on minulle taidetta mitä suurimmalta määrin ja päätinkin napata inspiraationi Nightwishin Endless Forms Most Beautiful - levyn kannesta. Toteutin siis liu'ut mustalla mattalakalla ja kultaisella, lisäsin niitit ja valmista. Alkuperäinen ajatushan oli tehdä mattamustat ranskikset ohuen ohuella kultaisella kärjellä, mutta lakka levisi teipin alta ja suunnitelma B pääsi toteutukseen... Ihan kivat näistä silti tuli! :) Mitä nyt taas ehdin nimettömän suttaamaan ennen kuvien nappaamista.
 Käytetyt lakat:
tehnic; N14 clear
Kone helsinki; DC02
Seppälä; Black leather

Hyvää uutta vuota 2016 jokaiselle! ♥

4 kommenttia:

 1. Oi, nämä on todella nätit! Kauniisti onnistunut liuku ♥ :)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen, ja sanon, että todella onnistunut liukuvärjäys näissä! Väritkin ovat kovin kauniit. Ihana lakkaus. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väriyhdistelmä onnistui tällä kertaa tosi hyvin :)

   Poista