torstai 10. joulukuuta 2015

#54 Arkistojen aarteita, osa 2

Haastekynsien väliin vähän lisää arkistojen aarteita! Ekan osan tähän postaussarjaan voit kurkata täältä! Näitä taideaarteita löytynee vielä muutaman postauksen verran, jospa kestätte ;) Näidenkin lakkausten kohdalla eletään edelleen kesää 2012.
Nro 4. Pinkit liu'ut. Värit lienee ihan kivat, mutta toteutus on pissinyt pahasti. Ainakin olen liukujen tekemisessä kehittynyt roimasti ja nykyään kyseinen tyyli on mun luottolakkaus, jos haluaa nopeasti kivat kynnet!
Nro 5. Näissä sinisissä kynsissä ei ole muuta taidettu tehdä, kuin tuputella meikkisienellä paria eri sävyä sekaisin. Väristä tykkään tosi paljon ja tässä kynsien pituudetkin on aika lähellä toisiaan, eikä häiritse silmää. Kynsitarrakin on ihan söpö, mutta onhan nää nyt vähän turhan simppelit ja suttuisen näköiset.
Nro 6. Näistä pinkeistä kynsistä ja ideasta tykkään paljon! Käytetyistä lakoistakin on napattu kuva ja tässä alkaa näkymään jo jotain kehitystä. Toki viivat on vähän vapisevia, mutta niin ne on välillä nykyäänkin. Kaiken kaikkiaan melkoisen kivat lakkaukset! Voisinpa joskus käyttää näitä inspiraation lähteenä ja toteuttaa uusiksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti