perjantai 4. joulukuuta 2015

#52 Inspired by a colour

Haastekynsiä jälleen! Skippasin suosiolla vesimarmoroinnin, kun en vain saanut aikaiseksi ja siirryin suoraan toteuttamaan haasteen vikaa riviä. Inspiraatioväriksi valikoitui pinkki - ihan siitä syystä, että sen värisiä lakkoja kyllä löytyy, mutta harvemmin tulee käytettyä, kun ei omiin lempiväreihini lukeudu. Pohjalle lakkasin H&M:n pinkkiä, päälle vähän glitteriä konehelsingin lakasta. Näiden yhdistelmä toimikin tosi kivasti! Jotta kynnet saisivat edes hieman ajankohtaista tunnelmaa, piirtelin minilumihiutaleita (tai ainakin jotain sen tapaisia) akryylimaaleilla ja päällyslakkana käytin kirkasta, hopeisia glittereitä sisältävää lakkaa. Ei ihan mun näköiset kynnet, mutta kyllä näillä kummiskin kehtasi uloskin lähteä.
Käytetyt lakat:
Diamond Dream
kone helsinki; U24
H&M; It's Genious M

Onko pinkki teille mieluisa lakkaväri, vai jääkö se herkästi laatikon pohjalle lojumaan?

4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Pinkki on ehdottomasti mieluisa väri, ja jos pitäisi valita vain yksi lakka, se olisi luultavasti pinkki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pinkki (tai oikeastaan kaikki punasävyiset lakat) on kyllä ehdottomasti ainakin klassikkoväri :D

   Poista
 2. Söpö lakkaus :) Mulla on ollut hyvin vaihteleva suhde pinkkiin. Joskus se on ollut ihan nounou väri ja en edelleenkään kauheasti sitä siedä muualla omissa asusteissani paitsi kynsissä, mutta niissä sitä tulee kyllä aina aika ajoin käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Mä en koskaan ole oikein pinkille lämmennyt, mutta välillä se tuo kyllä kivan pirteä valinta kynsille laitettavaksi! :)

   Poista