maanantai 7. joulukuuta 2015

#53 Haifisch

Musiikkimakuani en suuremmin tässä blogissa ole tuonut esille - onhan tämä sentään kynsiblogi. Tällä kertaa se oli kuitenkin välttämätöntä, kun inspiraationlähteenä toimi jokin biisi! Minä valkkasin kyseiseksi biisiksi Rammsteinin Haifisch, kun se ensimmäisenä tuli päähän ja on yksi lempikipaleistani kyseiseltä bändiltä. Päädyin siis leikkimään akryylimaaleilla ja vaikka lopputulos ei aivan sitä ollut, mitä kuvittelin, niin kohtuullisen tyytyväinen olen.

Kynsille olisin tahtonut vielä kyyneleitä jossakin muodossa, mutten saanut niitä sitten sopimaan matkaan mitenkään. (Kertosäkeistössähän lauletaan suunilleen niin, että hai itkee, mutta kukaan ei näe sen kyyneleitä, koska se asuu meressä ja näiden kyyneleiden takia meri on suolainen.) Puuttuvien kyyneleiden lisäksi oikeassa kädessä maalauksen epäonnistuivat täysin. Vaikka kynsilakalla saankin lähes samanlaista jälkeä oikeaankin käteen, niin akryylimaaleilla se ei vielä onnistu lainkaan - kyseisest maalit kun käyttäytyvät niin erilailla kuin kynsilakka. Noh, harjoitus tekee mestarin. 

Pahoittelen myös kuvien laatua. Kaikki ne on näpsitty puhelimella, kun järkkäri on vanhempien matkassa reissaamassa Roomassa. Näihin on siis tyydyttävä.
 
Käytetyt lakat:
H&M; top coat
kone helsinki; DC07
Wild and Crazy; w250 Kilimanjaro
Mavala; 313 twilight blue

Minkälaista musiikkia teidän stereoista soitetaan?

4 kommenttia:

 1. Uu, vähäks makeet kynnet! :D

  VastaaPoista
 2. Mahtavat hait! Ja muutenkin loistava idea tuo biisi näiden kynsien inspiraatioksi, lopputulos on ihan huippu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Harjoitustahan tuo maalaileminen vielä vaatii, että sun tasolle kehittyisin :)

   Poista