tiistai 9. helmikuuta 2016

#65 Ystävänpäivän akryylimaalailua

Törmäsin internetin ihmeellisessä maailmassa aivan upeisiin siluettikynsiin ja päätin haluavani kokeilla jotain vastaavaa itsekin. Liukuväri pohjalle (olisi pitänyt lakata valkoinen tai vaikka tuo vaaleanpunainen pohjalle, mutta laiskana lähdin suoraan kirkkaan lakan päälle tötpöttelemään eikä lopputulos ollut niin tasainen kuin toivoin) ja siihen sitten akryylimaalilla kuviota päälle. Onnistuivat paremmin kuin odotin, mutta onhan mulla vielä opeteltavaa noiden akryylimaalien kanssa! Vasemmalla kädellä maalatessa menin helpomman kautta ja piirtelin vain sydämmen oikean käden aksenttikynteen.
Käytetyt lakat:
Dermosil x2
technic: clear

6 kommenttia:

 1. Ovatpa sievät ja hienosti onnistuneet! Pakko näin uteliaisuudesta kysyä, miten saat kynteisi pysymään noin pitkinä ja hyväkuntoisina ilman katkeilua ja liuskoittumista? : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mulla ehdoton apu liuskoittumiseen on ollut Trindin Nail Repair aluslakka :) Ostin viime kesänä ja oon käyttänyt sitä siitä asti säännöllisen epäsäännöllisesti etu- ja keskisormenkynsille, jotka tuppaa liuskottumaan ja on kyllä auttanut! Muutenkin mulla on aina lakkaa kynsillä, niin suojaa vähän pahimmilta kolhuilta. Et siinäpä kaikki mun "kikat", tuota trindiä tosiaankin suosittelen!

   Poista
 2. Ooh miten upeat! ♥ Olet kyllä onnistunut todella hyvin :)

  VastaaPoista