lauantai 6. helmikuuta 2016

#64 Melted monochrome

Huomasin, että viimeiset haastekynnet (sillä 31. päivän haastetta en edes aio toteuttaa) olivat unohtuneet kansioon julkaisematta. Nyt siis on aika niille!

Viimeisien haastekynsien piti pohjautua tutoriaaliin ja olinkin hetki sitten törmännyt cutepolishin tutoriaaliin mustavalkoisista kuivamarmoroiduista kynsistä, jotka olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kauniit. Tutoriaalin voitte katsoa tästä! Lakkasin omat kynteni täysin ohjeiden mukaan kummempia kikkailematta.

Näissä nopeus oli tosiaankin valttia, sillä mitä vähemmän lakat ehtivät kuivahtaa, sitä kauniimmin ne lähtivät sekoittumaan. Kyseinen lakkaus oli helppo toteuttaa myös heikommalla kädellä, sillä pieni vapina ei kuviosta sen suuremin erotu oikeankaan käden lakkauksissa. Toinen ehdoton juttu on yhdellä kerroksella peittävät lakat ja siksi valitsinkin laatikosta essencen Wild White Waysin, luottovalkoiseni ja kaveriksi nappasin selenen mustan, sillä melkeinpä mikä tahansa musta peittää yhdellä kerroksella.

Simppeliä, helppoa, nopeaa ja tosi kaunista! Tykkäsin potenssiin kymmenen :) 
 Käytetyt lakat: 
technic: clear
miss selene
essence: 33 wild white ways 

Oletteko te kokeilleet tällaista tekniikkaa? Kenen kynsivideot ovat teidän lemppareita?

4 kommenttia:

 1. Vau! Todella onnistunut kuivamarmorointi :) Olen kokeillut kuivamarmorointia itse kerran, mutta kokeilin sellaista sydänkuviota. Pitääkin kokeilla tuollaisenkin kuvion tekemistä, näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää oli kiva ja simppeli! Itselläkin kyllä tekis mieli kokeilla myös jotain muita kuvioita ja toivoa, et onnistuis yhtä hyvin kuin nämä :)

   Poista
 2. Siis wau! Nyt on kyllä mielettömän upeasti onnistunut lakkaus ♥ Mä en ole mikään mestari tässä hommassa, mutta nyt nousi kyllä inspiraatio kattoon! Pitäisi vissiin alkaa harjoittelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Mulla tää oli ekoja kokeiluita kuivamarmoroinnin saralla ja tykästyin heti. Yksinkertaista, mutta niin kaunista :)

   Poista