keskiviikko 18. marraskuuta 2015

#50 Arkistojen aarteita, osa 1

Olen viime aikoina vienyt hiljalleen eteenpäin koneen tyhjennysoperaatiota. Vanha läppärini tuntuu vähitellen käyvän loppunsa edellä ja olenkin nyt siirrellyt satoja ja satoja kuvakansioita ulkoiselle kovalevylle talteen. Samalla on tullut poisteltua satoja otoksia ja löydettyä paljon tavaraa, jota ei edes muistanut olevan olemassakaan. Kynsiharrastus on kohdallani saanut alkunsa jo aikoja sitten ja vanhaan, jo aikaa sitten kuopattuun lifestyleblogiini taisin lisäillä kaiken muun lisäksi kuvia myös lakkauksista. Päätinkin nyt sitten jakaa näitä taideteoksia teidänkin nähtäville pienissä pätkissä sitä mukaa, kun niitä koneen syövereistä löytyy!
Nro 1. Vetskarikynnet. Idea on sinällään ihan tosi kiva, voisin vaikka joskus toteuttaa vastaavat uudestaankin, väreistäkin tykkään. Tuo oranssi L'oréalin lakka tosin on jo ihan loppu. Kuva ja toteutus näissä sitten vähän ontuukin.
Nro 2. Näissä sinisissä kynsissä on yritystä, mutta kynsien pituuserot ja muoto häiritsee omaa silmää...
Nro 3. Ihkaekat vesimarmoroinnit - melko onnistunut lopputulos siihen nähden, että nämä tosiaan ensimmäiset yritykseni olivat. Kynsinauhoja olisi toki hieman enemmän voinut siistiä ennen kuvien ottoa...

Kaikki yllä olevat kynnet on kesältä 2012 ja uskoakseni mun lakkaustaidot on tässä vuosien aikana kehittyneet ainakin vähäsen!

Löytyykö teiltä arkistoista tällaisia aarteita? Kiinnostaisiko nähdä lisääkin vastaavia postauksia (materiaalia nimittäin tuntuu löytyvän...)?

2 kommenttia:

 1. Ennen blogin aloittamista mun kynsitaide oli huomattavasti yksitoikkoisempaa (tein usein samanlaisia lakkauksia) enkä koskaan kuvannut kynsiäni. Blogin aloittamisen jälkeen olen aika tunnollisesti julkaissut kaikki tekemäni kynnet. Vaikka itsesensuuri on joskus aiheuttanut pientä viivettä. Tosin jos haluaa nähdä hauskoja räpellyksiä niitä käydä penkomassa blogini ensimetreiltä.

  Tällaiset arkistopostaukset on kyllä kivoja. Niistä on hauska katsoa kehittymistä . Tosin kivojahan nuo lakkaukset on. Lähinnä tuo kynsien erimittaisuus pistää silmään :) mutta joo kiinnostaa siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kynsiäni kuvaillut oikeastaan siitä asti, kun lakkaamisen aloittelin. Lopputulokset ei aina olleet mitään hemaisevia, mut ovatpahan nyt vertauskohtina nykyhetkelle! :D Kiva että kiinnostaa, saanpahan hyvällä omalla tunnolla julkaista lisääkin tällaista matskua täällä! ;)

   Poista