sunnuntai 13. syyskuuta 2015

#38 Sateenkaaret

Sateenkaarikynsien aika. Toteutus ei ollut aivan niin kiva kuin idea, mutta kyllähän näissä kynsissä muutama päivä tuli kuljettua! Ihan kivat ja ainaskin simppelit toteutaa. Väritkin tuli tosi hyvin esiin, kun muistin ja jaksoin pistää valkoisen pohjalakaksi. Tämä haaste on tosissaan saanut blogiini eloa ja inspiraatio on palaillut huolimatta lyhyehköistä kynsistä. Ne eivät vieläkään ihan täysin ole toipuneet kesätöistä, joissa ottivat tosi pahasti osumaa... Nyt kummiskin vaurioituneet osaset alkavat olla vihdoin viimein kasvamassa loputkin ulos ja ehkäpä sitten pääsen taas kasvattamaan tuota pituuttakin. Jatkuva viilailu kun vain harmittaa :/ 
Ja kuten ehkä huomasitte, en sitten osannut olleskaan valita parhaita kuvia, vaan länttäsin lähes kaikki tähän postaukseen... Noh, kyllä ne ainakin niin kivasti kimalteli, että pistettäköön kuvapaljous sen piikkiin! Chit Chatin hopeinen holotopperin tapainen tosiaankin hoiteli viimesilauksen - pitäisi kyseistä lakkaa muistaakin käyttää useammin.
Käytetyt lakat:
Nail polish by H&M; It's Genious M
Nail polish by H&M; Lollipop lullaby
 L'oréal Paris; 303 Lushtangerine
 L'oréal Paris; 610 Rebelblue
Kone Helsinki super neon colors nail enamel; N006
Seppälä nails
 Käytetyt lakat:
RdeL Young; Nagel desinger lack; 03 black
French manicure by H&M; top coat
French manicure by H&M; white tip coat
Chit Chat

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva toteutustapa näillä kynsillä! :) Mua myös harmittaa välillä, kun on vaan pakko viilata kynttä joka kerta lyhyemmäksi niin kauan, että heikko ja liuskottuva pää kasvaa jossain kohtaa pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja simppelikin tosissaan oli! Nyt oon niin kauan joutunut viilailemaan, et tosissaan meinaa ärsyttää jo :/ Mut kyllä tää tästä vähitellen!

      Poista