lauantai 5. syyskuuta 2015

#36 Ei menny niinku strömsössä part 2

Seitsemänsien haastekynsien aika. Ei onnistunut. Yritys hyvä kymmenen kummiskin. Mustavalkoinen on aina toimiva yhdistelmä ja nytkin ajatus oli mitä mainioin. Uusi mattapäällyslakka tuli myöskin korkattua ja todettua oikein toimivaksi tapaukseksi. Mutta se lopputulos.... Jostain syystä ranskikset, jotka tein RdeL Youngin mainikyyri kynillä lähtivät halkeilemaan (mitä ei siis aiemmin kyseisten kynien kanssa ole käynyt) ja onnistuin söhlimään kosteat lakat parista kynnestä myttyyn. Tämän lisäksi L'oréalin mustavalkoinen glitteri oli kuivahtanut täysin pulloonsa, eikä halunnut levittyä. Noh, aina ei voi onnistua. Vastaavat kynnet tulen varmasti joskus toteuttamaan uudestaankin - toivottavasti paremmalla onnella, sillä ideasta tykkäsin kovasti!
 Käytetyt lakat: 
 L'oréal Paris; 916 Confettis
French manicure by H&M; top coat
essence; Satin matt top coat
essence; 33 wild white days
Nail polish by H&M; Manhunter

Miten teillä - onko lakkaus joskus epäonnistunut ihan vain sen takia, kun kynsilakat eivät käyttäytyeentkään totutulla tavalla?

4 kommenttia:

 1. Harmi, että lakka halkeili! Toisaalta se näyttää kyllä ihan kivalta, ihan kuin olisi tarkoituksella halki. Mulla tulee ekasta kuvasta mieleen liitutaulu, siinäpä taitaakin olla idea mun seuraaviin lakkauksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäkin kyllä harmitti, kun ajatus oli niin kiva... Taidanpa tuon liitutauluidean pistää itsellekin korvan taakse, pinta tosiaan kyllä muistutti liitutaulua! Ja käyn kyllä sit kurkkimassa, millaiset kynnet saat aikaiseksi :)

   Poista
 2. Voi itku kun ei onnistunut :/ Idea on meinaan aivan mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmitti kyllä :/ Mut toisella kertaa sit paremmalla onnella!

   Poista