maanantai 24. elokuuta 2015

#33 Beach line

Ja jälleen haastekynsiä, tällä kertaa yksilöt, jotka omaa silmää miellyttivät niin paljon, ettei olisi raaskinut poistaa olleskaan! 
Nämä vihreät, simppelit kynnet tekaisin kolmella lakalla ja nimettömiin tökkäsin vielä sydämen muotoiset strassit päälle. Tykkäsin tosi paljon, vaikka pieniä virheitä löytyikin. Lakkojen sävyjä oli vaan tosi hankala ikuistaa valokuvaan :/ Kuten ehkä huomaattekin, on tää haaste toiminut piristysruiskeena blogilleni - vaikken tätä kolmessakymmenessä päivässä toteutakaan (koska en koskaan ole jaksanut lakata kynsiäni päivittäin), niin inspiraatiota on onneksi alkanut vähitellen taaa löytymään. Nytkin on pari postausta ajastettuna ja uudet lakkaukset työn alla!
 Käytetyt lakat:
French manicure by H&M; top coat
Kiss nail art Paint; SPA20 Beach Green
Seppälä Nails
Kone Helsinki super neon colors nail enamel; N007

Mitäs te tykkäätte?

4 kommenttia:

 1. Täytyy itsekin siis harkita tätä haastetta, jos jossain kohtaa alkaa inspis loppua! Tää on mun lempparilakkaustyyli, mikä sulla näissä on, saa melko vähällä vaivalla kivat kynnet! Kiva lakkaus, toi raita erityisesti osuu silmään kun katselee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nää on simppelit ja silti tosi kivat! Suosittelen kyllä, itse olen saanut jo irti tosi paljon tästä haasteesta :)

   Poista
 2. Oi miten nätti lakkaus! Kiva, että sulla alkaa inspiraatio palailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon itse ihan tosi innoissani tästä palautuneesta inspiraatiosta :)

   Poista