sunnuntai 9. elokuuta 2015

#30 Red and white

Nappasin yllä näkyvän haasteen Nenan blogista ihan vaan sen takia, että oma inspiraato on ollut hukassa ja ainaskin Nenan versiot haastekynsistä ovat olleet tosi kivan näköisiä! Tänään onkin siis aika ekoille haastekynsille. Red nails, here you go!
Punainen oli lähtökohtana, vaikka melko valkoiset niistä sitten lopulta tuli. Itse en ole ihan varma lopputuloksesta, mutta nimettömän aksenttikynteen olen tyytyväinen! Varmaan ensimmäinen kerta, kun kyseinen kuviointi onnistui melkein hyvin!
Käytetyt lakat:
Chit Chat
essence the gel nail polish; 33 wild white ways
French manicure by H&M; top coat

P.s. Tuo essencen valkoinen on tähän astisista kokeiluista kaikista paras, voin siis suositella! Peittävyys on ihan huippu jo yhdellä kerroksella :)

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä nämä on kivat! :) Miten tuo nimettömän kuviointi on tehty? Luulin ensin leimaksi! Ja taidanpa sitten käydä ostamassa tuon valkoisen, jos löydän. Oma valkoiseni on tällä hetkellä niin surkea.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Dotting toolin avulla on tehty, vaatii keskittymistä ja jonkin verta aikaa mut on sinällään aika simppeli. Esimerkiksi tässä videossa on selitetty yksinkertaisesti -> https://www.youtube.com/watch?v=2lIs7ZEHJQ8 Ja suosittelen käyttämään lakkoja, jotka tosiaan peittää yhdellä kerroksella, jotta lopputulos ois toivottu! Niin ja vielä tuosta valkoisesta - osta toki. Halpa ja hyvä, voiko parempaa toivoa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lakkaus :) tosi hyvä yhdistelmä tuo punainen ja valkoinen.

  VastaaPoista
 4. Onpa tyylikkään punaiset! Upeasti oot onnistunut tuossa quatrefoilissakin ♥

  Toivottavasti saat inspiraatiosta kiinni tämän haasteen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitos! Ainaskin olen jo parit kynnet saanut lakattua, joten eiköhän se inspis sieltä jostain piilostaan vähitellen tule pois! :D

   Poista