tiistai 23. kesäkuuta 2015

#24 Löytöjä (ja vähän muutakin)

Heipsan! Terkkuja täältä Saksasta - kosmetiikan, ja etenkin luonnonkosmetiikan, luvatusta maasta! Olen tähän mennessä investoinut jo huultenrajauskynään, huulipunaan, shamppooseen, hoitoaineeseen ja suihkugeeliin luonnonkosmetiikkana. "Tavan"kosmetiikkaa sen sijaan on hankittu jo ripsarin, eyelinerin, kosetuttavan "suihkuvoiteen", sekä parin kynsijutun muodossa. Hintaa kaikelle on arviolta tullut sellaiset vajaa 40 euroa. Ei olleskaan huono! Nyt kuitenkin siirrytään viimeisimmäksi mainittujen pariin.
Yllä olevasta kuvasta löytyy essencen kynsilakanpoistoaine. En tykkää. Saksalaiset eivät ilmeisesti harrasta hajustamattomia kynsilakanpoistoaineita, tämä oli vähiten kamala kaikista niistä, joita hyllystä löysin. Ei ole niin tehokas, kuin toivoisin, mutta paremman puutteessa menee. Hintaa taisi olla suunnilleen euro. 

Lisäksi kuvassa RdeL YOUNG (ihan uusi tuttavuus mulle!) merkiltä "French manicure Apricot Look"-lakka, French Manicure Pen ja Nageldesingerlack.   Kyseinen nude on aika kivan värinen, luonnossa hieman pinkihtävämpi, kuin kuva antaa ymmärtää. Levittyy hyvin ja sivellin OK, peittävyys voisi olla parempikin. Kolmella kerroksella sai ihan kelvollisen lopputuloksen, mutta neljäskään tuskin olisi haitannut. Ei pääse lemppareihin, mutta saa plussa nopeasta kuivumisesta ja vajaan kahden euron hinnasta!
Seuraavana testituotteena Frenc Manicure Pen (ranskikset väsätty sillä!). Rakastuin - huomenna taidan käydä nappaamassa myös muut saaravilla olevat värit itselleni! Helppokäyttöinen, toimii vähän samaan tapaan kuin askartelukaupoista saatavat kulta- ja hopeakynät. Ihan mahtava tapaus, hintaa kaksi euroa ja lakan levittyvyys tosi hyvä. 

Nageldesignerlack (musta) ei sen sijaan lempparikseni päätynyt. Kyseisestä putelista löytyy ohuehko, tavallinen koristelusivellin. Kirkkaan muovikorkin avaamalla pääsee käsiksi tulppaan ja sitä kautta ohueen koristelukärkeen, josta saa puristettua lakkaa ulos . Vaatinee totuttelua ja tuskin tämä täysi huti oli, muttei herätä lähellekään samanlaisia tunteita, kuin edellä mainittu French Manicure Pen!

ps. Yritin googlailla, enkä ainakaan pikaisella haulla bongannut, että näitä olisi Suomessa myynnissä. Jotain kautta kenties netistä tilattavaissa, mutta tiedä en. Jos siis Saksassa käytte, niin kipaiskaapa Rossmann:lle ja etsikää kosmetiikkahhyllyt!

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä! Tuollainen ranskiskynä olisi kyllä näppärä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihan tosi kiva! Pysyvyys ei oo ihan huippuluokkaa, mut johtunee osittain myös siitä, et nyt siivoushommissa kynnet on kovilla :D

      Poista