maanantai 15. kesäkuuta 2015

#22 Hattarakynnet

Ajastettu postaus, kirjoitettu 25.5.2015
Nämä kynnet tekaisin tässä taannoin ja tykkäsin tosi paljon. Siitäkin huolimatta, että ottivat osumaa vaikka kuinka paljon jo heti lakkaamisen jälkeen (kuten kuvistakin on nähtävissä). Lakoiksi valkkautui kaikenlaista söpöä ja tykkäsin värimaailmasta tosi paljon! Jotenkin ihanan hempeää ja suloista, mut tosiaan harmittaa, että niin paljon naarmuja oli näkyvissä heti alusti asti. Sen siitä saa, kun ei jaksa kuivatella loppuun asti!
Käytetyt lakat:
French manicure by H&M; top coat
Nail polish by H&M; Lollipop lullaby
Nail polish by H&M: It's Genious M
French manicure by H&M; white tip coat

Tulin myös huomanneeksi, että kaikki lakkauksen lakat olivat henkkamaukan lakkoja. Sekä pinkki, että violetti ovat mielestäni mukavia, toimivia lakkoja. Kirkas on noussut oikeastaan yhdeksi lemppareista, sillä se levittyy hyvin, kuivuu nopeasti ja jättää ihanan kiiltävän lopputuloksen. Valkoinen sen sijaan ei ole mikään menestys, hankala levittää tasaisesti ja kuivuu hitaasti. Mutta toisaalta en vielä ole onnistunut sitä täydellistä valkoista lakkaa löytämään - vinkit ovat tervetulleita. 

Mikä on sun ehdoton suosikkivalkoinen? Entä iskevätkö pastellivärit kynsillä, vai ovatko ehdoton ei?

2 kommenttia:

  1. Iih aivan ihanat! Oikeat keijukaisen kynnet ♥ Superhyvää valkoista en osaa nimetä, itsellä käytössä Nufu joka on vaikeasti saatavilla sekä Oriflame, joka on ehkä himpun verran turhan kallis kun esim. Essencen valkoinen joka on kovin kehuttu maksaa n. 2 euroa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hei, kiitos vinikistä! Essencen(kin) lakkoja löytyy täältä Saksta halvalla, niin voisimpa melkein testata, kun kerran on kehuttu :)

      Poista