torstai 23. huhtikuuta 2015

#11 Leopardia valkoisella

Pääsin taas siskon kynsien kimppuun - aina yhtä hankalaa kun ovat niin eri malliset ja kokoiset kuin omat kynteni. Päätettiin tällä kertaa tehdä kynnet, joiden pääväri on valkea. Pariin kynteen tekaistiin leopardit, joiden värit oli napattu tuon valkoisen Vanilla sorbetin "hileistä". Sivistäkää toki, jos jollakulla on joku hienompi nimi tiedossa noille pikku kuusikulmioille mitä lakan seassa lilluu!
Lopputulokseen olen itse melko tyytyväinen - leopardi on semmoinen juttu, jota en ole vielä onnistunut pilaamaan ja käytetyt väritkin olivat tällä kertaa varsin onnistuneita valintoja!
The I love this color nail polish; Vanilla sorbet
French manicure by H&M; top coat
French manicure by H&M; white tip coat
Nail polish by H&M; Manhunter
 L'oréal Paris; 303 Lushtangerine
Kiss nail art Paint; SPA20 Beach Green
Kiss nail art Paint; SPA15 Bikini Pink
Nail polish by H&M; Lollipop lullaby

2 kommenttia:

  1. Mä tein kans leopardikynnet kuukausi sitten, pitäis hommata lisää lakkoja kun mulla on vain muutama ja kaikki aikalailla samanvärisiä. Jään seurailemaan blogia, tykkään katsella ja hakea inspiraatiota omiin kynsiin blogeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leopardit on kyllä tosi kivoja! Meikäläiseltä löytyy karkeasti arvioituna reilu 50 lakkaa, että ei tuo munkaan kokoelma niin valtaisa ole tällä hetkellä :D Ja hei mahtavaa kuulla, että jäät seurailemaan :)

      Poista