perjantai 20. helmikuuta 2015

#4 Inspiroiduttua violettia

Inspiraation näihin kynsiin sain täältä. Kuvittelin ensin lopputulokseni olevan lähempänäkin Nenan kynsiä, mutta kun palasin niitä katsomaan totesin yhtäläisyyksiä olevan sopivissa määrin, ei lainkaan liikaa. 
Toteutin nämä kynnet kahteen otteeseen - ekalla kerralla jätin violetin ja vaaleanpunaisen välistä hopeisen viivan kokonaan pois ja vetäisin vain nopean vedon tuolla kirkkaalla hilelakalla. Lopputulos oli kaikkea muuta kuin haluamani, joten päädyin kokeilemaan uutta taktiikkaa.
Pohjavärinä oli kauniisti kuultava Sally Hansenin lakka, tipit violeteiksi. Hopeinen viiva väliin ja sitten asettelemaan neliskulmaiset hileet yksitellen dotting toolin avustuksella ja päällyslakkaa vaille valmista. Kuvat eivät anna kynsille niiden ansaitsemaa arvoa - etenkin kevätauringon paisteessa näistä ei kimallusta puutu ja kaikki sateenkaaren värit vilkkuvat mukana. Tykkään!
Käytetyt lakat vasemmalta oikealle:
Sally Hansen complete salon manicure; 110 Clear'd for Takeoff
Kiss nail art Paint; SPA10 Silver Glitter
Claire's cosmetics
Nail polish by H&M
Sally Hansen diamond strength no chip nail color; 420 Nude Shimmer

Itse tykkäilen, iskeekö teihin? 

2 kommenttia:

  1. Wau, tosi kauniit! Hassua, että inspiroiduit sellaisista lakkauksistani, jotka menivät aivan mönkään ja toteutit ne kymmenkertaisen kauniina itse, oih! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voooi kiitos paljon :) Totta - eivät ole parhaimmistoa mitä sulta on lakkauksia nähty, mut silti sain ihan superisti inspiraatiota! :D

      Poista